Bilsyn i Brønderslev

Velkommen i din lokale synshal i Brønderslev. Vi syner alle køretøjer op til 3.500 kg, herunder bl.a. personbiler, motorcykler, varebiler, trailere og campingvogne.

Vi lægger stor vægt på personlig betjening samt syn og vejledning af højeste kvalitet. Synshallen er udstyret med det nyeste tekniske udstyr, hvilket er med til at sikre dig et syn i en høj kvalitet. Det giver dig en større køreglæde med det samme, når du ved, at alt er, som det skal være, hver gang du har besøgt os.

Bestil tid eller kør ind til drive in-syn i din lokale synshal i Brønderslev

Book en tid til dit periodiske syn i dag og få bilen synet, så du hurtigt er godt kørende igen. Så kan du få en tid, lige når det passer dig bedst.

Du er også meget velkommen til bare at komme forbi og høre, om vi har tid. Det er en service, vi kalder Drive in-syn, som du kan gøre brug af i alle synshaller under DEKRA-koncernen i Danmark.  

Vi glæder os til at tage imod dig med personlig betjening og bilsyn i højeste kvalitet

I synshallen møder du John, som startede som automekaniker allerede som 16-årig og blev udlært på Gjøl Autoværksted. Efterfølgende kom han til Brdr. Møll i Hjørring og var der i 16 år samt 7 år ved Iversen automobiler i Brønderslev. Senere arbejdede han 8 år som værkstedschef ved SMC Biler i Aalborg. 

Han har gennemført uddannelsen som bilsagkyndig ved Applus Bilsyn KAT 1 og KAT 3 og er senere blevet driftsleder for Applus Bilsyn – og de seneste 10 år har John været ansat ved Hjørring Synshal som bilsagkyndig. John har mange års erfaring med VW og Audi og Volvo og i fritiden har han en stor interesse for veteranbiler. 

Vi har udført bilsyn i Brønderslev siden 2006

Synshallen i Brønderslev åbnede i 2006 under navnet Brønderslev Bilsyn. Den 1. september 2020 blev Brønderslev Bilsyn opkøbt af DEKRA Bilsyn.

Ud over navnet på skiltet er alt som det plejer. Du får den samme gode personlige og professionelle service i synshallen, og du er altid velkommen til at køre bilen eller dit køretøj forbi på vores adresse på Maltvej inden for vores åbningstider, som du også kan finde her på siden. 

Her hjælper vi dig altid med dit periodiske syn i en fart, så du kan holde bilen godt kørende lige indtil næste bilsyn.

Sådan finder du vores populære Brønderslev-synshal

Vi tilbyder bilsyn i vores synshal på Maltvej, som ligger i industrikvarteret lige mellem motorvejsafkørslen ved Brønderslev S og centrum ved Østergade. Derfor er vi også en ganske populær synshal i området, da det er let at komme til i lokalområdet, samtidig med at det er hurtigt at få din bil synet her, og du kan nyde godt af den sikkerhed, der ligger i vores ekspertise i at tage os godt af dit køretøj.

Vi glæder os derfor til at tage godt imod dig, når det er tid til at få set køretøjet godt igennem ved et periodisk syn, så du kan være sikker på, at din bil og andre køretøjer er i overensstemmelse med de gældende forskrifter fra Færdselsstyrelsen

Mandag - torsdag: kl. 8.00 - 16.00

Fredag: kl. 8.00 - 15.00

Middagslukket alle dage mellem 12.00 og 12.30

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem her eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3.500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 520 kr. / 340 kr.

Bus (M2): 610 kr. / 310 kr.

 

Registreringssyn (maks 3.500 kg.) Pris for syn / omsyn

Motorcykel eller knallert: 410 kr. / 210 kr.

Personbil eller Varebil: 535 kr. / 340 kr.

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 500 kr.

Motorcykel 400 kr. 

Andre køretøjer

Traktor eller påhængskøretøjer: 480 kr. / 280 kr.

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Brønderslev
Maltvej 5
9700 Brønderslev

Mest stillede spørgsmål

Skal jeg selv køre bilen til syn?
Nej, der er ingen regler for, hvem der skal køre bilen til syn. Dog er det altid en god ide selv at gøre det, da det er dig, der har det bedste indblik i bilens stand.

Hvad skal jeg gøre, når jeg kommer hen til synshallen?
Når du kommer hen til synshallen, parkerer du bilen udenfor og går ind i synshallen. Herinde står synsmedarbejderen klar til at byde dig velkommen og vise dig, hvor du kan sidde, imens synet bliver gennemført.