Bilsyn Ringkøbing

Skal du have synet din bil? Så er du kommet til det helt rette sted. I synshallen i Ringkøbing syner vi mindre køretøjer. Det vil sige mindre personbiler, varebiler, motorcykler, knallerter og påhængskøretøjer eksempelvis campingvogne. Hos DEKRA Bilsyn Ringkøbing er vi med andre ord din lokale synshal, der tager sig af alle køretøjer under 3.500 kg.

Bestil tid gennem vores online bookingsystem her på siden eller kom forbi til drive-in syn uden forudgående aftale. Er der noget, du gerne vil spørge om i forbindelse med dit bilsyn, kan du altid kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger under åbningstider længere nede på siden her.

Mød det erfarne team hos DEKRA Bilsyn Ringkøbing

Når du besøger synshallen, vil du møde Steen og Rasmus, der er bilsynsassistenter. De tager imod dig med et smil, og sørger for at du og din bil får en god oplevelse. Derfor byder de også på dagens avis samt en kop kaffe, som du kan nyde, mens vores folk tager sig af dit bilsyn. Du er dog også velkommen til at kigge med i synshallen under syn – det kan være, der falder et godt tip eller to af i forhold til, hvordan du bedst holder din bil ved lige fremover.

DEKRA Bilsyn Ringkøbing – speciale i biler gennem mere end 10 år

Synshallen i Ringkøbing åbnede dørene den 1. august 2013, som en del af Bilsyn Vest med sine i alt syv synshaller. DEKRA opkøbte Bilsyn Vest den 14. oktober 2019, hvor de syv synshaller blev en del af DEKRA Bilsyn. Når du besøger synshallen i Ringkøbing, får du fortsat den samme gode service af Steen og Rasmus, som du altid har været vant til her på stedet.

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem her eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 555 kr. / 260 kr.

Bus (M2): 610 kr. / 360 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Motorcykel eller knallert: 410 kr. / 210 kr.

Personbil eller varebil: 555 kr. / 260 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 400 kr.

Motorcykel 400 kr. 

Andre køretøjer

Traktor eller påhængskøretøjer: 430 kr. / 230 kr.

 

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Ringkøbing

Birkmosevej 20, 6950 Ringkøbing

Som del af DEKRA, en af verdens største og mest anerkendte organisationer inden for køretøjssikkerhed, kan synshallen nu drage fordel af en omfattende viden og erfaring inden for branchen. Det er med til at sikre, at du får den højeste kvalitet af service og at dit køretøj bliver synet efter de nyeste og mest omfattende standarder. 

Derudover bidrager DEKRAs omfattende netværk og ressourcer til at forbedre effektiviteten af synshallens service. Med DEKRA bag roret kan du være sikker på en professionel og grundig service, hver gang du besøger vores synshal i Ringkøbing.

Hyppigt stillede spørgsmål hos DEKRA Bilsyn i Ringkøbing

Hvorfor skal jeg vælge DEKRA Bilsyn?
Vi går op i at give dig den bedste service i hele bilsynsbranchen. Du er for eksempel velkommen til at følge med rundt, når vi gennemgår bilen i synshallen. Måske kan du få et tip eller to, som du kan bruge til at få mere glæde ud af dit køretøj.

Er I en elitesynshal?
Ja, DEKRA Bilsyn i Ringkøbing er tildelt en elite smiley af færdselsstyrelsen. Det svarer til det anmærkningssystem, du måske kender fra restauranter. Elitemærket betyder naturligvis, at vi holder en rigtigt høj faglig standard, der altid lever op til den gældende lovgivning.