Bilsyn i Skjern

I vores synshal i Skjern syner vi små køretøjer. Så hvis du skal have synet din bil, motorcykel, knallert, varebil, campingvogn m.m., så er du kommet til det rette sted. Vi byder dig altid velkommen med et smil, dagens avis og en kop kaffe, mens du venter. Imens sørger Carsten og Rudi for, at din bil får en professionel gennemgang.

Carsten er bilsagkyndig og tidligere indehaver af Bilsyn Vest, og han har øje for detaljerne. Rudi er bilsynsassistent og vores benhårde sportsmand, der går op i boksning, træning og går på jagt.

Synshallens historie

Synshallen i Skjern åbnede dørene for første gang den 1. august 2013 og fik nye faciliteter i august 2018. Indtil den 14. oktober 2019 var synshallen en del af Bilsyn Vest, som blev opkøbt af DEKRA. Dermed blev synshallen en del af DEKRA Bilsyn, som har synshaller i hele Danmark. Du får stadigvæk det samme høje serviceniveau af Carsten og Rudi i synshallen.

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00
Fredag: 07.30 - 15.00

Book en tid på tlf. 87 50 05 08, via vores online bookingsystem her eller kør forbi og få et drive-in syn.

Periodiske syn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Personbil eller varebil: 555 kr. / 260 kr.

Bus (M2): 610 kr. / 360 kr.

 

Registreringssyn (maks 3500 kg.) Pris for syn / omsyn

Motorcykel eller knallert: 410 kr. / 210 kr.

Personbil eller varebil: 555 kr. / 260 kr.

 

Toldsyn (Tillæg til prisen for registreringssyn)

Personbil eller varebil: 400 kr.

Motorcykel 400 kr. 

Andre køretøjer

Traktor eller påhængskøretøjer: 430 kr. / 230 kr.

 

Andet

Indscanning af obligatorisk upload til FS 100 kr. (tillæg ved toldsyn, konstruktive ændringer mv.)

Tempo 100 (Dansk) ifm. syn 750 kr.

Tempo 100 (DK) fornyelse ifm. syn 350 kr.

Tempo100 (DE) 750 kr.

Miljømærke Grøn (Tysk) 200 kr.

Miljømærken Blå (Tysk) 250 kr.

Registrering af konstruktive ændringer (pr. ændring) 350 kr.

Motorkontor

Nummerplader 1 sæt 1465 kr.

Nummerplade 1 stk. 875 kr.

Omregistrering 520 kr.

Afmelding 100 kr.

Print af prøvemærker (bestilles på SKATS hjemmeside): print uden beregning

DEKRA Bilsyn ApS - Skjern

Nykærsvej 1B, 6900 Skjern

DEKRA Bilsyn Skjern – din lokale synshal med elitesmiley

DEKRA Bilsyn Skjern har stoltheden af at være en elitesynshal. Det betyder, at vores synshal i Skjern overholder de højeste standarder for service, effektivitet og kvalitet i branchen. Som elitesynshal har vi en særlig forpligtelse til at levere en stabil service og sikre, at hvert eneste køretøj, der kommer igennem vores døre, gennemgås omhyggeligt og professionelt. 

Det kræver et team af højt kvalificerede og erfarne medarbejdere, moderne faciliteter og opdateret teknologi, som vi naturligvis også har til rådighed i vores synshal. Det betyder, at du som kunde kan forvente og opleve en service, der virkelig er i toppen af bilsynsindustrien.

Drive-in bilsyn eller tidsbestilling

Hos DEKRA Bilsyn Skjern er vi dedikeret til at gøre dit bilsyn så bekvemt og enkelt som muligt. Derfor tilbyder vi både forudbestilling via vores online bookingsystem og drive-in bilsyn for størst fleksibilitet for dig. 

Med vores online bookingsystem kan du nemt og hurtigt finde og reservere en tid, der passer til din tidsplan. Men hvis du pludselig finder et hul i din travle hverdag, er du også mere end velkommen til bare at køre ind til et drive-in bilsyn på Nykærsvej. Uanset hvad du vælger, står vores team klar til at give dig en effektiv og grundig service med et smil på læben.

Hyppigt stillede spørgsmål

Hvem er DEKRA Bilsyn?
DEKRA Bilsyn er din lokale synshal. Vi har flere end 60 synshaller i Danmark, men er lokalt drevet og forankret. DEKRA er desuden en tysk non-profit-organisation, der er en af de førende specialister inden for sikkerhed i autobranchen.

Hvad er en elite synshal?
En elitesmiley kan tildeles synshaller på samme måde, som du måske kender det fra restauranter. Det foregår i al sin enkelhed ved, at Færdselsstyrelsen kommer på kontrolbesøg og tildeler særlige status på baggrund af 5 positive smileyer. Elitesmileyen tildeles med andre ord en meget velfungerende synshal, der yderst sjældent begår fejl. En synshal med en elitesmiley har derfor en meget høj synskvalitet.