.

Motorkontor

Her på siden kan du finde dit lokale motorkontor. Vi har motorkontorer i alle vores synshaller i hele Danmark. Hos DEKRA Bilsyn klarer vi hurtigt, nemt og billigt motorkontorsarbejdet for dig. Du behøver ikke at bestille tid på forhånd. Vi har altid tid til dig!

Vi kan blandt andet hjælpe med nye nummerplader, omregistrering af køretøj og afmelding af nummerplader.

Når du besøger vores motorkontorer, bliver du mødt af dygtige medarbejdere. Vores motto er god service. Derfor kan vi garantere, at du får en god oplevelse hos os.

.

Mortorkontor i hele landet

Bedste service

Lokale synshaller tæt på dig

Skal din bil have nye nummerplader? Det klarer vi nemt, billigt og hurtigt. Vi har alle slags plader på lager – også ønskeplader og historiske nummerplader. Vi kan også hjælpe dig med at fastmontere og sikre din nummerplade efter reglerne.

Hvordan bestiller jeg nye nummerplader?

For at bestille nye nummerplader skal du komme forbi et af vores motorkontorer. Du behøver ikke at booke tid i forvejen. Vi har altid tid til dig! Det tager kun ca. 10 min.

Hvad skal du have med, når du skal have nye nummerplader?

> Billede-ID f.eks. kørekort eller pas

> Registreringsattest

> Fuldmagt, hvis du ikke er ejer af køretøjet

> Du skal også angive dit forsikringsselskab.

Hent fuldmagt her

Skal du bruge en 3. nummerplade?

Du skal bruge en 3. nummerplade, hvis du f.eks. skal have et cykelstativ, barnevogn eller lignende bag på bilen. Bilens nummerplade skal altid være synlig.

Hvis du har fået din nummerplade stjålet, kan vi også hjælpe med en erstatningsplade.

For at bestille en 3. nummerplade, skal du komme forbi en af vores motorkontorer. Du kan få sendt de nye nummerplader direkte hjem til dig. Leveringstiden er ca. 3-4 uger.

Kontakt din nærmeste synshal for priser. Find synshal her

Når du køber eller sælger en bil, skal den omregistreres. Hos DEKRA Bilsyn kan du hurtigt, nemt og billigt skifte ejer på bilen.

Det er den nye ejer af bilen, der er ansvarlig for omregistrering af bilen. Det er vigtigt, at det bliver gjort senest fire hverdage efter købet.

Hvordan omregistrerer jeg min bil?

For at omregistrere din bil skal du komme forbi et af vores motorkontorer. Du behøver ikke at booke tid i forvejen. Vi har altid tid til dig! Omregistrering af din bil tager kun ca. 10-15 min.

Hvad skal du have med, når du omregistrerer din bil?

> Billede-ID f.eks. kørekort eller pas

> Registreringsattest

> Fuldmagt, hvis du ikke er ejer af bilen

> Du skal også angive, hvilket forsikringsselskab der skal forsikre bilen.

Hent fuldmagt her

Hvornår skal jeg senest have omregistreret bilen?

Den nye ejer skal omregistrere køretøjet senest 4 hverdage efter, det er købt. Det er et krav fra Skat. Reglen gælder også, hvis du fast bruger et køretøj i mere end 30 dage, som du ikke er ejer af.

Kontakt din nærmeste synshal for priser. Find synshal her

Har du et køretøj, som ikke skal bruges længere? Så skal du afmelde nummerpladerne. Hos DEKRA Bilsyn klarer vi det hurtigt, nemt og billigt. Vi sørger også for at informere dit forsikringsselskab.

Du kan også afmelde dine nummerplader, hvis du har solgt en bil, hvor den nye ejer ikke har omregistreret bilen efter 3 uger.

Hvordan afmelder jeg mine nummerplader?

For at afmelde dine nummerplader skal du komme forbi et af vores motorkontorer. Du behøver ikke at booke tid i forvejen. Vi har altid tid til dig! Det tager kun ca. 10 min.

Hvad med grønne afgifter og min bilforsikring?

Når du afmelder dine nummerplader, stopper Skat med at indkræve afgifter. Der bliver også givet information til din bilforsikring. Hvis du har betalt for meget, bliver det refunderet. Alt dette sker automatisk.

Kontakt din nærmeste synshal for priser. Find synshal her