Om DEKRA Bilsyn

DEKRA blev grundlagt i 1925 i Berlin og er oprindelig en forkortelse for Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein (Brancheorganisation for tyske bilproducenter). DEKRA startede altså som en uafhængig organisation med det formål at højne sikkerheden i køretøjer og dermed på vejene.

Globalt har syn af køretøjer nemlig været DEKRAs kerneprodukt siden grundlæggelsen i 1925 og er på verdensplan i dag den største på markedet målt i antallet af årlige syn.

I Danmark opbygges en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet. Vi vil være den foretrukne lokale synshal, der hvor vi er repræsenteret.

Årets synshal 2022

Lokale synshaller tæt på dig

Højeste kvalitet

Din lokale synshal

DEKRA Bilsyn er din lokale synshal. Vi har synet biler siden 2005, og vores dygtige medarbejdere sikrer dig en professionel gennemgang af din bil.

Hos os er kvalitet og service i højsædet, og vi gør alt, hvad vi kan, for at give dig en god oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om syn. Vi er klar til at hjælpe.

Vi glæder os til at se dig i synshallen!

.

Dygtige og erfarne medarbejdere

I vores synshaller møder du vores dygtige medarbejdere, der har mange års erfaring fra branchen. De står klar til at byde dig velkommen og gennemgå dit køretøj på en professionel måde.

Du er altid velkommen til at følge med i synet af dit køretøj, hvis du ønsker det. Opstår der spørgsmål i forbindelse med synet, giver vores medarbejdere sig gerne god tid til at besvare dem. Du er også velkommen til at sidde i vores venteområde, imens din bil bliver synet.

Vi syner alle slags køretøjer

I flere af vores synshaller syner vi både små og store køretøjer. Vi syner små køretøjer i alle vores synshaller, mens det kun er enkelte synshaller, vi har faciliteterne til at syne store køretøjer. Du kan hurtigt få et overblik over, i hvilke synshaller, vi syner store køretøjer i søgefunktionen her.

Høj kundetilfredshed

Vores kunder bedømmer os til 4,4 på Google og 4,6 på Trustpilot. Det er din garanti for et godt og grundigt bilsyn. Vi har fokus på høj kvalitet, og vi tager os altid god tid til at gennemgå det enkelte køretøj. Hvis du ønsker at følge med i synet, er du også meget velkommen til det.

Dit lokale motorkontor

Hvis du har brug for et motorkontor, kan vi også hjælpe med dette. Besøg en af vores synshaller og få hjælp til dit motorkontorarbejde til en god pris. Vi hjælper blandt andet med omregistrering af køretøjer, afmelding af nummerplader mv.

Vores motorkontorer har åbent i samme tidsrum som vores synshaller, og du behøver ikke at bestille tid.