Vores kvalitet

På vores to uddannelser toner vi alle fag i forhold til den branche, som du skal ud i. Så når du har grundfag som dansk, naturfag og it, - så arbejdes der med fagene i forhold til bus- eller lastbilbranchen. Du vil derfor mærke i undervisningen, at du er kommet til en fagskole indenfor transport.

I undervisningen arbejdes der desuden så praksis så muligt, så du kommer ud af klasselokalet og ned ved bussen eller lastbilen. Den praktiske undervisning i og omkring bussen er afgørende for din/elevens forståelse af den branche, som du skal ud at arbejde i.

Vi arbejder tæt sammen med branchen, hvilket betyder, at virksomhedsbesøg, oplæg fra virksomheder og prøvedage ude i branchen er en naturlig del af undervisningen.

Hvert år gennemfører vi en elevtrivselsundersøgelse (ETU), hvor eleverne skal svare på spørgsmål omkring skolen, undervisning, underviserne, lokaler m.m. Ved sidste elevtrivselsundersøgelse blev DEKRA erhvervsskole en meget suveræn vinder indenfor transportområdet.

Principperne for det årlige kvalitetsarbejdet er at:

  • sikre og udvikle kvaliteten af undervisningen, således at skolens elever opnår et højt læringsudbytte og trives godt
  • sikre og udvikle kvaliteten af relationsarbejdet med den enkelte elev, gennem tæt dialog
  • sikre og udvikle kvaliteten af vores administrative arbejdsgange
  • sikre og udvikle kvaliteten af skolen som arbejdsplads og professionel organisation, hvor alle medarbejdere trives godt og udvikler sig
  • sikre og udvikle kvaliteten i forhold til samarbejdspartnere i branchen