.

DEKRA Erhvervsskole - Hvem er vi?

DEKRA Erhvervsskole er en del af den verdensomspændende organisation DEKRA. Vi har mange års erfaring og viden fra transportbranchen, og vi står klar til at give dig den bedste transportuddannelse. I 2018 blev vi kåret som Danmarks bedste erhvervsskole for transportuddannelser af Undervisningsministeriets Elevtrivselsmålinger på erhvervsuddannelserne.

Vi udbyder følgende uddannelser:

En god start på din fremtid

Hos DEKRA Erhvervsskole vil vi gerne sikre dig en fremtid på arbejdsmarkedet. Derfor vejleder og støtter vi dig hele vejen igennem din erhvervsuddannelse.

Vi garanterer dig en læreplads, og vi garanterer dig et job, når du er færdig med din uddannelse.

Det handler om dig og din fremtid som chauffør.

Landets bedste undervisere

Bedste erhvervsskole i 2018

Job- og praktikpladsgaranti

Vi har fokus på sammenhold

Vi ønsker, at alle skal føle sig velkommen på vores skoler, og vi vægter et godt sammenhold blandt elever og lærer højt.

Vi starter derfor hver skoledag ud med fælles morgenmad. Her har vi mulighed for at snakke og hygge os sammen inden, at vi går i gang med dagens undervisning.

Herudover laver vi en række aktiviteter, der er med til at styrke sammenholdet blandt eleverne. Vi tager f.eks. altid på en studietur på hovedforløbet, typisk til en europæisk by. Herudover deltager vi også til DM og besøger bl.a. Transportmessen og DEKRAs egne jobmesser.

.

Vil du vide mere?

Kontakt os meget gerne, hvis du har lyst til at høre mere omkring dine muligheder for en spændende og brugbar uddannelse. Du er også velkommen til at komme forbi og se skolen. Kontakt os på 72 33 27 87 eller på [email protected].