Erhvervelse og fornyelse af Befähigungsschein til kørsel med fyrværkeri og eksplosiver i Tyskland

Ud over passende ADR-uddannelse kræver transport af fyrværkeri og eksplosiver i Tyskland, at chaufføren eller en ledsageperson i køretøjet er indehaver af et såkaldt Befähigungsschein. Kravet herom fremgår af §20 i den tyske lovgivning om sprængstoffer (Sprengstoffgesetz).

I samarbejde med DEKRA Akademie i Siegen, Tyskland tilbyder DEKRA erhvervelse og fornyelse af Befähigungsschein. Undervisningen gennemføres på tysk med dansk tolk. Tilsvarende gennemføres eksamen på dansk (fornyelse kræver dog ingen eksamen, men deltagelse i undervisningen).

Deltagelse i kurserne kræver en forudgående godkendelse af den enkelte deltager hos de tyske myndigheder. Behandlingstiden er 6-8 uger. Alt dette hjælper DEKRA med.

Kontakt os på tlf. 20 67 82 07 for næste kursusstart

Kurserne finder sted i Tyskland hos DEKRA Akademie GmbH, Eiserfelder Str. 316, 57080 Siegen-Eiserfeld.

Der kan laves eksamener på de fleste europæiske sprog, dette kræver dog et hold for hver nationalitet grundet tolkningen.

Er du interesseret i at høre mere?

For nærmere information om kurset, transport og ophold bedes du kontakte Benny Plesner, DEKRA Equipment & Services A/S, på tlf. 20 67 82 07 / 70 60 65 00 eller [email protected]