Find dit kursus her

Varebilschaufføruddannelsesbevis

Har du et ønske om at køre varebil eller starte op som selvstændig varebilsvognmand? Eller er det tid til, at du skal fornye dit uddannelsesbevis til varebil? Så har vi kurset til dig!

Grunduddannelsen er for dig, der aldrig har kørt varebil før, eller har under to års erfaring som varebilschauffør. Læs mere om grunduddannelsen.

Efteruddannelsen er for dig, der har haft mindst 2 års beskæftigelse som varebilschauffør i de sidste 10 år. Læs mere om efteruddannelsen.

Vognmandskurset er for dig, der ønsker at blive selvstændig varebilsvogmand eller leder i en vognmandsforretning. Læs mere om vognmandskurset.

Nye regler for varebilchauffører

D. 1. juli trådte den nye varebils lov i kraft, der gælder varebiler på under 3500 kg, som kører erhvervsmæssig kørsel med gods for fremmed regning.

Den nye lov for varebiler betyder grundlæggende, at man skal have tilladelse til at drive en vognmandsforretning, og at chaufførerne skal uddannes. 

Den nye lov indebærer nemlig også krav om uddannelse af chaufførerne – både en grunduddannelse (3 dage) og en efteruddannelse (2 dage). Det betyder, at vognmændene fra 1. juli 2019 skal have en vognmandstilladelse og chaufførerne i bilerne en uddannelse, der skal sikre, at chaufførerne har de nødvendige kvalifikationer.

Kurser i hele landet

Dags- og weekendkurser

36.877 valgte DEKRA i 2018