Find dit kursus her

Tag en vognmandsuddannelse via E-learning

Hos DEKRA kan du tage både gods- og busvognmandsuddannelsen via E-learning.

Det betyder, at du selv kan planlægge, hvor og hvornår det passer ind i din hverdag at tage uddannelsen. Du kan tage uddannelsen derhjemme, når du holder pause i lastbilen eller bussen eller et andet sted f.eks. i udlandet. Det eneste det kræver er, at du har en computer med internetforbindelse.

Hvis du vælger at tage en vognmandsuddannelse via E-learning er kravet, at du skal færdiggøre uddannelsen senest 12 måneder efter start. Du vælger selv, om du ønsker at bruge alle 12 måneder, eller om du ønsker at færdiggøre uddannelsen tidligere.

Hvordan foregår det?

Du får adgang til uddannelsen via et online system. Dette er bygget op efter de nyeste pædagogiske principper og er nøje tilrettelagt efter Trafikstyrelsens områdeafgrænsning for eksamensindholdet til vognmandsuddannelsen.

Vores E-Learning indeholder således alt lovligt pensum samt deltest og afsluttende opgaver.

.

Hvordan foregår eksamen?

Den eneste gang du skal møde fysisk op er til eksamen. Vi har eksamen hver måned på vores uddannelsessted i Brøndby samt på en af vores uddannelsessteder i Jylland - det skifter lidt hvor.

Det er et krav for at gennemføre vognmanduddannelsen via E-learning, at du er fysisk til stede.

Hvad hvis jeg får brug for hjælp?

Hvis du får brug for hjælp eller rådgivning undervejs i uddannelsen, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi er klar til at hjælpe dig under hele forløbet. Du kan kontakte os via telefon, e-mail og skype.

Hvad koster kurset?

Prisen for at tage en vognmandsuddannelse er 16.900 kr. Prisen er inkl. materialer. Der er 14 dages fortrydelsesret på købet.

Få flere informationer

Er du interesseret i at høre mere om vognmandsuddannelsen via E-learning, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 60 65 00 og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

.