Find dit kursus her

Få dit eget navn på lastbilen – Bliv godsvognmand på kun 3 uger

Drømmer du om at blive selvstændig godsvognmand? Eller arbejder du som leder i et vognmandsfirma? Så tag et vognmandskursus på 3 uger og få en vognmandstilladelse, der giver dig mulighed for at opfylde din drøm.

Med en vognmandstilladelse i hånden kan du stifte din egen vognmandsforretning. Her kan du tilbyde at transportere gods for fremmed regning med en totalvægt på over 3,5 tons i lastbil eller vogntog.

Vognmandstilladelsen gælder både til national og international kørsel inden for EU. Tilladelsen er gyldig i 10 år, hvorefter den skal fornyes.

Spændende undervisning

Vi garanterer dig et vognmandskursus med brancheerfarne undervisere samt et seriøst og relevant indhold i undervisningen. Du vil på kurset blive undervist i alle aspekter af, hvad det betyder at være godsvognmand i praksis.

Du vil bl.a. blive undervist i ansættelsesforhold, forhandlingsteknik, virksomhedsledelse, transportpapirer, trafiksikkerhedsledelse og krav til forskellige køretøjers stand og vedligeholdelse.

De 3 ugers undervisning er fordelt således; 1 uge med undervisning, 1 uge med selvstudie samt 1 uge med undervisning og en afsluttende eksamen. Mødetiden er mandag til fredag fra kl. 8.30 til kl. 17.00.

Kurset afsluttes med en eksamen, der består af multiple choice prøve.

Skal vi hjælpe dig i gang som vognmand?

Når du har bestået din eksamen, tilbyder vi som noget helt unikt, at hjælpe dig i gang med din forretning.

Vi skaber, sammen med dig, den første kontakt til en kunde eller samarbejdspartner.

Du har også mulighed for gratis at blive DEKRA Vognmands-Partner. Læs mere om alle fordelene ved at være Vognmands-Partner.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores vognmandskursus, ønsker du hjælp til din tilmelding eller noget helt tredje? Så er du velkommen til at kontakte os på 70 60 65 00 til en uforpligtende snak.

Det koster 16.900 kr. at tage et vognmandskursus.

>  Du skal være fyldt 18 år.

.