Find dit kursus her

Tag et vognmandskursus til varebil på kun 5 dage

Ønsker du at drive din egen vognmandsforretning? Eller er du ansat som leder i en vognmandsforretning, og ønsker at tilegne dig ny viden inden for området? Så tager det kun 5 dage at tage et vognmandskursus til varebil og få en vognmandstilladelse.

En vognmandstilladelse giver tilladelse til at transportere gods for fremmed regning i Danmark med en totalvægt mellem 2 og 3,5 tons med en samlet vægt på mere end 11 kg. pr. stykgods.

Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at køre varebilskørsel for fremmed regning internationalt, kræver det, at du tager kurset til godsvognmand i stedet.

Vil du køre med over 3,5 tons?

Så kan du overveje i stedet at tage kurset til godsvognmand, der kun tager 10 dage længere. Det dækker over det samme, men giver dig samtidig mulighed for at køre med en totalvægt over 3,5 tons. Læs mere om godsvognmandskurset.

Hvorfor tage et vognmandskursus hos DEKRA?

>  Vi starter nye hold op løbende
>  Vi har både dag- og weekendhold
>  Vi har landets bedste undervisere
>  Vi garanterer kursusafholdelse

Danmarks største udbyder af varebil uddannelsen

Engagerede og dygtige undervisere

Undervisere med mange års erfaring med branchen

5 lærerige dage

Vores dygtige undervisere står klar til at byde dig velkommen og hjælpe dig godt igennem kurset. Alle vores undervisere har selv erfaring fra branchen. Det sikrer dig en brugbar og relevant undervisning.

Alt undervisningen tager udgangspunkt i stof, der er relevant og vigtigt at vide som varebilsvognmand. På kurset lærer du bl.a. om lastsikring, trafiksikkerhed, transport af særligt gods, økonomi og skattelovgivning.

Kurset afsluttes med en multiple choice prøve med 30 spørgsmål.

.

Vil du være varebilsvognmand?

Så kontakt os på 70 60 65 00 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang med kurset som varebilsvognmand.

Dagskurser der starter mandag kl. 8.00 og slutter fredag eftermiddag koster 6.995 kr. pr. deltager.

Kurser som afholdes uden for normal arbejdstid f.eks. i weekenden koster 8.995 kr. Her har du f.eks. undervisning fredag fra kl. 16.00-22.00 og de efterfølgende to lørdage og søndag fra kl. 8.00-15.30.

Herudover skal du påregne et gebyr til Færdselsstyrelsen for sagsbehandling af beviser og tilladelser på 1.400 kr.

Priser er gældende pr. 1. 1. 2019.

Du skal være fyldt 18 år.

.