.

Er du selvstændig vognmand? Så bliv DEKRA Vognmands-Partner – helt gratis!

Skal du starte op som ny, selvstændig vognmand, og ønsker du hjælp til at komme sikkert og trygt i gang? Eller er du allerede etableret vognmand, og ønsker du et bedre fundament til din forretning?

Så bliv DEKRA Vognmands-Partner og lad os være din eksterne sparrings- og samarbejdspartner.

Vi har mange års erfaring fra vognmandsbranchen, og vi glæder os til at bruge vores erfaring og viden til at være én af grundpillerne i din fremtid og din forretning.

Som DEKRA Vognmands-Partner tilbyder vi at hjælpe med:

Tilladelser: Vi kan hjælpe med at søge dine tilladelser for dig og dermed sikre, at du kommer godt og trygt fra start - til rette tid og med den korrekte tilladelse.

Finansiering: Lad DEKRA være din garant for at finde den rigtige løsning inden for finansiering, tilpasset dine forudsætninger, krav og behov.

Forsikring: Vi vejleder i og formidler forsikringer til vognmænd.

 Diesel: Bliv en del af vores brændstofaftale, der omfatter brændstoffet selv samt afregningen af denne.

>  Køre-/hviletid: Få adgang til Tachografservice, der gør det meget lettere for jeres virksomhed at overholde køre-hviletidsreglerne, samt at få aflæst førerkort og tachograf.

>  Regnskab: Du får adgang til DEKRA Finans, der er en professionel og veletableret regnskabsfunktion, der kan varetage dit regnskab.

Uvildig rådgivning

Som Vognmands-Partner kan du være sikker på at få en uvildig rådgivning, der alene tager udgangspunkt i din virksomhed og dine behov.

Vi er en 100 % uafhængig virksomhed, der ikke har indgået kommisionsaftaler med andre virksomheder.

.

Hør mere om DEKRA Vognmands-Partner

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at aftale et uforpligtende møde, hvor vi kan indvie dig i paletten af produkter og services, som vi kan tilbyde dig. Ring til os på 75 72 47 00 eller send en mail til [email protected]. Vi står klar til at hjælpe dig uanset, om du skal starte op som ny, selvstændig vognmand, eller at du allerede er etableret vognmand.

.